Aantal woorden over ons bedrijf

BesTaxi is een professioneel taxibedrijf gesitueerd in Rotterdam en draagt 24/7 zorg voor persoonlijk en zakelijk vervoer. Voor onze klanten zetten wij graag ons beste beentje voor. Zo kunt u wanneer u met onze taxi’s reist kwaliteit, service, stiptheid en scherpe tarieven verwachten. Onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn representatief, communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, kennen het wegennetwerk van Nederland, België en Duitsland op hun duimpje en vervoeren u comfortabel en in alle luxe van A naar B.

 • Nederlandse luchthavens als Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven
 • Duitse luchthavens als Düsseldorf, Dortmund en Aiport Weeze
 • Vliegvelden in België als Brussel en Charleroi
 • Diverse Cruise Terminals als Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen

Onze korte geschiedenis

 1. Begin van Bestaxi

   

   

 2. Auto’s gecoht

   

 3. Vervoer naar cruise terminals

   

 4. Langste rit, Rotterdam – Parijs

   

 5. Samenwerking Taxideluxe (Utrecht)

   

 6. Nieuwste teamlid

   

Waarom voor ons kiezen ?

Bij BesTaxi streven we naar een 100% klanttevredenheidsscore. Wij maken graag kennis met u als klant, maar nog liever zijn wij uw vaste taxibedrijf wanneer u om persoonlijkof zakelijk vervoer verlegen zit.

Om deze missie te doen slagen hanteren wij een aantal kernwoorden die in alle facetten van ons werk tot uiting komen. Betrouwbaarheid en stiptheid zijn daar een tweetal voorbeelden van.

De afspraken die u met ons maakt komen wij na. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en benaderen uw tijd alsof het de onze is. Wanneer u naar een luchthaven, cruise terminal of gewoon van A naar B reist zorgen wij er voor dat u op tijd op de besproken plaats arriveert.

Communicatie is bij onze missie erg belangrijk. Wij streven daarbij altijd naar transparantie. Zo kunt u naar een flink aantal bestemmingen tegen een vast tarief reizen. Op die manier weet u van tevoren waar u aan toe bent en komt u niet achteraf voor nare verassingen te staan.

Om de 100% klanttevredenheidsscore te behalen steken wij veel tijd en aandacht in onze auto’s en ons personeel. Wij vervoeren u in luxe en comfortabele auto’s die voorzien zijn van alle gemakken. De chauffeur die de taxi bestuurt is communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse voertaal en uiteraard professioneel opgeleid tot taxichauffeur.

Wie denkt dat zo’n ambitieus missie statement de hoofdprijs kost, komt bedrogen uit. Bij BesTaxi staan onze klanten centraal en daarbij hoort een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U reist met onze taxi’s tegen de scherpste tarieven in de markt.

Reserveer je rit

Taxi nodig? Klik hieronder

Bel nu