BesTaxi staat voor u klaar

BesTaxi verzorgt 24 uur per dag en 7 dagen per week uw particuliere of zakelijke vervoer van A naar B tegen scherpe tarieven en onder uitstekende service.

Zakelijk vervoer

Als zakelijke reiziger bent u vaak en veel onderweg. De afspraken die u maakt met uw zakelijke relaties dient u stipt na te komen en dit verwacht u natuurlijk ook van het zakelijke vervoer met een taxi van en naar deze afspraken. BesTaxi is daarbij graag uw partner en verzorgt uw zakelijk vervoer van en naar diverse luchthavenscruise terminals of gewoon van locatie A naar locatie B.

Zakelijk vervoer bij BesTaxi

Kwaliteit, service, representativiteit, flexibiliteit, discretie en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden die ons zakelijke vervoer het beste omschrijven. Met onze uitstekend uitgeruste auto’s vervoeren onze representatieve en professioneel opgeleide chauffeurs u, uw personeel en/of uw gasten naar uiteenlopende locaties in Nederland, België en Duitsland.

Veel voorkomende bestemmingen zijn onder meer:

Bel ons op 010 – 842 52 80 om een taxi voor uw zakelijke vervoer te bespreken of reserveer direct online.

Waarom zakelijk vervoer bij BesTaxi?

Gevestigd in Rotterdam zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor al uw zakelijk vervoer. Onze chauffeurs hebben een gedegen kennis van het wegennetwerk en zijn communicatief goed onderlegd in de Nederlandse en Engelse voertaal.

Zij kunnen u, uw zakenrelaties en/of personeel ontvangen en begeleiden naar de afgesproken bestemming met de hoogste service en tegen scherpe tarieven.

Wanneer u als particulier een taxi nodig heeft wilt u natuurlijk dat de chauffeur u op comfortabele wijze vervoert en er zorg voor draagt dat gemaakte afspraken worden nagekomen. BesTaxi is dan ook graag het taxibedrijf wat u belt wanneer u om particulier vervoer verlegen zit.

Particulier vervoer bij BesTaxi

Met onze taxi’s vervoeren wij 24 uur per dag, 7 dagen per week particulieren (en zakelijkeklanten) van en naar diverse luchthavenscruise terminals  of gewoon van A naar B.

Hierbij vormen woorden als kwaliteit, stiptheid, representativiteit en scherpe tarieven de beste omschrijving voor onze hoogwaardige service. Onze professioneel opgeleide chauffeurs zorgen er voor dat u op het afgesproken tijdstip op de besproken locatie arriveert.

Veel voorkomende bestemmingen voor particulier vervoer zijn onder meer:

Bel ons snel op 010 – 842 52 80 om een taxi te bespreken of reserveer direct online.

Waarom BesTaxi?

Particulier vervoer bij BesTaxi kenmerkt zich door comfortabel vervoer tegen scherpe tarieven. Doorgaans wordt particulier vervoer uitgevoerd middels de taximeter, maar voor diverse bestemmingen hanteren wij vaste en scherpe prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor nare verassingen te staan bij aankomst op uw bestemming.

Onze chauffeurs zijn representatief, professioneel opgeleid en zijn communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse voertaal. Zij kennen het wegennetwerk op hun duimpje en zorgen er dan ook voor dat u tijdig op uw bestemming arriveert.

Om het vervoer met BesTaxi nog zorgelozer te maken bieden wij u tevens de mogelijkheid om de taxirit middels verschillende creditcards af te rekenen. Wel zo makkelijk natuurlijk!

Wacht niet langer en reserveer uw taxi direct online of bel ons op 010- 842 52 80 voor meer informatie.

Luchthavens

Vervoer van en naar een luchthaven dient zorgeloos te zijn. U wilt immers volkomen ontspannen aan uw vakantie of zakenreis beginnen. BesTaxi zorgt er voor dat u op tijd en relaxed arriveert bij diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland tegen voordelige en vaste tarieven.

Taxi naar de luchthaven

Door met een taxi naar de luchthaven te reizen voorkomt u gedoe met koffers, dure parkeerplaatsen en te laat komen. Uw reis begint immers al bij de voordeur. De chauffeur haalt u op tijd op en brengt u in een luxe en comfortabele auto naar de gewenste luchthaven.

BesTaxi verzorgt kwalitatief en betaalbaar vervoer van en naar luchthavens als:

Bel ons op 010 – 842 52 80 om een taxi te bespreken of reserveer hier direct online uw vervoer naar een luchthaven naar keuze.

Cruise terminals

Uw vervoer naar een cruise terminal moet vooral zorgeloos en ontspannen zijn zodat u uitgerust aan uw vakantie of zakelijke reis met een cruiseschip kunt beginnen. BesTaxi zorgt ervoor dat u op tijd en volkomen relaxed arriveert bij de gewenste cruise terminal en vervoert u met hoge service tegen de scherpste tarieven.

Taxi naar een cruise terminal

Wanneer u met een taxi naar een cruise terminal reist voorkomt u gedoe met koffers, dure parkeerplaatsen en te laat komen. Onze chauffeur haalt u bij de voordeur op en vervoert u met een luxe en comfortabele auto naar de cruise terminal zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen.

BesTaxi verzorgt kwalitatief en betaalbaar vervoer van en naar cruise terminals als:

Bel ons op 010 – 842 52 80 om een taxi te bespreken of reserveer direct online uw vervoer naar één van bovengenoemde cruise terminals.

Staat uw cruise terminal hier niet bij? Neem dan ook contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bel nu