GettyImages-543765988-59820b3f0d327a0011c72a7a

Niets zo fijn als stipt op tijd en volkomen ontspannen arriveren bij Charleroi Airport voorafgaande aan uw vakantie of zakenreis. Voorkom gedoe met koffers en gestress vanwege de tijd en laat u met een taxi van BesTaxi vervoeren naar de luchthaven van Charleroi!

24 uur per dag en 7 dagen per week verzorgen wij graag uw zakelijke of particuliere vervoer van en naar Charleroi Airport. Onze professioneel opgeleide chauffeurs kennen het wegennetwerk op hun duimpje en zorgen er dan ook voor dat u stipt op tijd arriveert bij de luchthaven van Charleroi. Zij vervoeren u in onze luxe en comfortabele taxi’s waarbij kwaliteit, hoogwaardige service, scherpe tarieven en een 100% klanttevredenheidsscore absolute graadmeters zijn voor ons taxibedrijf.

Reserveer direct online uw taxi naar Charleroi Airport of bel ons op 010 -842 52 80 voor meer informatie.

Taxi nodig naar een ander airport of naar een cruise terminal?

Wij vervoeren u tevens graag naar één van de andere belangrijke luchthavens van Nederland, België en Duitsland, als ook naar de bekende cruise terminals van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.

Overige luchthavens waar de taxi’s van BesTaxi vrijwel dagelijks te vinden zijn:

Staat uw bestemming hier niet tussen? Neem dan snel contact met ons op via 010 – 842 52 80 voor meer informatie of reserveer direct online uw taxi naar één van bovenstaande bestemmingen.

Bel nu